Castello Havarti Hohlenkase

(Half) harde kaas
  • Zoetig
  • Notig
Mild
Pittig
Productinformatie

Castello Hohlenkase Classic rijpt 35 met onder de grond in de kalksteenmijnen van het Deense Monsted. In deze stabiele omgeving ontwikkelt de kaas een ronde, aromatische smaak met een zoete, nootachtige nasmaak (denk aan Emmentaler). Naarmate de kaas rijpt, wordt zijn smaak uitgesprokener en zijn zuivel zachter.

Herkomst
:
Denemarken
Melksoort
:
Koe
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
borrel
Allergenen
:
Melk, Lactose
Eetbare korst
:
Ja
Gemaakt van rauwe melk
:
Nee
Vegetarische kaas
:
ja
Vetgehalte
:
50+
Keurmerk
:
Geen

Castello Havarti Hohlenkase

Castello Hohlenkase Classic rijpt 35 met onder de grond in de kalksteenmijnen van het Deense Monsted. In deze stabiele omgeving ontwikkelt de kaas een ronde, aromatische smaak met een zoete, nootachtige nasmaak (denk aan Emmentaler). Naarmate de kaas rijpt, wordt zijn smaak uitgesprokener en zijn zuivel zachter. Proef hem in stukjes gesneden, op een kaasplankje met vers brood en chutney of confituur.

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!