Castello Creamy White stuk

Witte korstkaas
  • Mild; romig; zoetig
Mild
Pittig
Productinformatie

Castello White is zacht-smeuig van karakter door een unieke bereiding, hij rijpt namelijk van binnen naar buiten, door en door gelijkmatig, waardoor hij erg romig is. Met noten, druiven en perziken is Castello White op zijn best.

Herkomst
:
Denemarken
Melksoort
:
Koe
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
borrel
Allergenen
:
Melk, Lactose
Eetbare korst
:
Ja
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
ja
Vetpercentage
:
65+

Castello Creamy White stuk

Castello white is gebaseerd op het originele Castello-concept dat door Henrik Tholstrup en zijn kaasmeester Niels Jensen werd ontwikkeld in het Zweedse zuivelbedrijf Edsvara. Hier werd de allereerste Castello-kaas ooit gemaakt. Castello White is zacht-smeuig van karakter door een unieke bereiding. Castello White rijpt namelijk van binnen naar buiten, door en door gelijkmatig, waardoor hij erg romig is. Met noten, druiven en perziken is Castello White op zijn best, een kaasplankje kan niet zonder! Ook gewoon heerlijk op een toastje bij de borrel!

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd