Casteli

Castelli Ricotta

Zacht
  • Fris zacht, licht kruimelig.
Sneeuwwitte verse kaas in een bakje
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Witte wijn droog
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Lunch
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Geen
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 45

Castelli Ricotta

Ricotta betekent letterlijk opnieuw gekookt. Deze korrelige kaas, gemaakt uit opnieuw opgewarmde wei, heeft een heerlijk frisse smaak en wordt in Italië veel gebruikt in salades en pastagerechten.

Meer RECEPTEN met deze kaas

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd