Ricotta Castelli

Verse kaas
  • Mild
  • Fris
Mild
Pittig
Productinformatie

Ricotta betekent letterlijk opnieuw gekookt. Deze korrelige kaas, gemaakt uit opnieuw opgewarmde wei, heeft een heerlijk frisse smaak en wordt in Italië veel gebruikt in salades en pastagerechten.

Herkomst
:
Italië
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Witte wijn droog
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Lunch
Allergenen
:
Melk, Lactose
Eetbare korst
:
Geen
Gemaakt van rauwe melk
:
Nee
Vegetarische kaas
:
Ja
Vetgehalte
:
40+
Keurmerk
:
0

Ricotta Castelli

Ricotta betekent letterlijk opnieuw gekookt. Deze korrelige kaas, gemaakt uit opnieuw opgewarmde wei, heeft een heerlijk frisse smaak en wordt in Italië veel gebruikt in salades en pastagerechten.

Meer recepten met deze kaas

Meer weten over kaas? Lees hier onze tips!