Camembert Le Châtelain

  • Mild
Mild
Pittig
Herkomst
:
Frankrijk
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Rode wijn licht/fruitig
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Allergenen
:
melkeiwit en lactose
Eetbare korst
:
Ja
Gemaakt van rauwe-melk
:
Nee
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
50+

Camembert Le Châtelain

Deze Camembert is een witschimmelkaas die rijpt vanaf de korst naar binnen. Het zuivel moet zeker onder de korst geel en zacht zijn voor de beste smaak. Als het zuivel nog wit en droog korrelig toont is de kaas nog te jong. De kaas moet dan nog even door rijpen. Enkele uren voor gebruik de kaas buiten de koeling bewaren verhoogt de smaak van de Camembert. ​

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd