Käserei Champignon

Cambozola Classic

Romig
  • Deze kaas heeft een milde romige smaak van blauwe kaas in combinatie met witte korst kaas.
Cambozola is een zeer romige specialiteit met een bijzondere combinatie van een eetbare witte korst en een aangenaam licht pikante blauwader. Een sterk staaltje vakmanschap met een vol en uniek karakter.
  • Locatie: Duitsland
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Rode wijn licht/fruitig
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Nee
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 70

Cambozola Classic

Cambozola Classic is een mild aromatische, crèmeachtige zachte kaas met witte edelculturen aan de buitenzijde en een fijne tekening van blauwe aders aan de binnenzijde. Hij bereikt zijn unieke smaakverbinding door het typisch pikante tintje van de blauwculturen en de romige consistentie van zachte kaas.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd