Zanetti

Biologische Parmigiano Reggiano

Pikant
  • Pikant, licht zoet
Parmigiano Reggiano is de oudste van alle soorten Parmezaanse kaas. Pas na twee jaar rijping mag de kaas aangesneden worden. Het resultaat is een harde kaas met een intens krachtige, kruidige smaak. Perfect om te raspen, maar ook heerlijk bij een goed glas wijn.
  • Locatie: Italie
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Port
  • Biologische kaas: Ja
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Ja
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Ja
  • Vetpercentage: 32

Biologische Parmigiano Reggiano

Parmezaanse kaas wordt gemaakt in de omgeving van Parma in Italie. De kaas is bijzonder omdat hij heel lang houdbaar is. De kaas wordt gemaakt uit alleen melk uit de streek en stremsel uit de lebmaag van de een kalf. Zo wordt de kaas al gemaakt sinds de 12e eeuw. Voor 1 kg parmezaanse kaas is 16 liter koemelk nodig, oftewel 600 liter voo

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd