Emmi

Appenzeller

Romig
  • De meest kruidige kaas van Zwitserland
In het kanton Appenzell wordt deze unieke kaas nog altijd volgens traditioneel recept bereid. Tijdens de rijping wordt de kaas ingewreven met een mysterieus kruidenmengsel, waarvan de samenstelling slechts bij enkele oudere kaasmakers bekend is.
  • Locatie: Zwitzerland
  • Melksoort: Koe
  • Drank combinatie: Pils
  • Biologische kaas: Nee
  • Gebruiksmoment: Borrel
  • Allergenen: melkeiwit en lactose
  • Eetbare korst: Nee
  • Gemaakt van rauwe-melk: Ja
  • Vegetarische-kaas: Nee
  • Vetpercentage: 50

Appenzeller

Appenzeller® kaas is één van de meest uitzonderlijke Zwitserse kaasspecialiteiten. De basis voor Appenzeller® is natuurlijke, krachtige rauwe melk en een rijpingstijd van 3 maanden. In Appenzell wordt deze kruidige Zwitserse kaas nog altijd naar traditioneel recept bereid. De unieke kruidige smaak komt van de mysterieuze kruidachtige zoutoplossing, waarvan de samenstelling één van de best bewaarde geheimen van Zwitserland is.

Bekijk hier de tips van timme!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd