Appenzeller Extra Gerijpt

  • Robuust
  • Kruidig
Mild
Pittig
Herkomst
:
Zwitserland
Melksoort
:
Koe
Drank combinatie
:
Pils
Biologische kaas
:
Nee
Gebruiksmoment
:
Borrel
Allergenen
:
melkeiwit en lactose
Eetbare korst
:
Nee
Gemaakt van rauwe-melk
:
Ja
Vegetarische-kaas
:
Nee
Vetpercentage
:
48+

Appenzeller Extra Gerijpt

Appenzeller® kaas is één van de meest uitzonderlijke Zwitserse kaasspecialiteiten. De basis voor Appenzeller® is natuurlijke, krachtige rauwe melk en een rijpingstijd van 3 maanden. In Appenzell wordt deze kruidige Zwitserse kaas nog altijd naar traditioneel recept bereid. De unieke kruidige smaak komt van de mysterieuze kruidachtige zoutoplossing, waarvan de samenstelling één van de best bewaarde geheimen van Zwitserland is.

Bekijk hier de tips van timme!

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd