Stage Online Content Marketing Kaas.nl

Creatief, resultaatgericht en lekker bourgondisch? We zoeken jou!Stage Online Content Marketing Kaas.nl 
De stageplek


Kaas.nl is hét online platform op het gebied van kaas voor de consument. Het platform is tot stand gekomen met als doel de gehele kaascategorie te laten groeien en om de consument wegwijs te maken in de rijke wereld van kaas. Kaas.nl informeert, inspireert en activeert de kaasliefhebber met recepten, plankjes, kaascombinaties en winacties.


Als Online Content Marketing stagiair(e) kom je te werken in het jonge Zijerveld Online team, bestaande uit 4 personen. Je bent mede verantwoordelijk voor de content planning en creatieve uitwerking op social media, op Kaas.nl, maar ook offline zal je ondersteuning bieden in event management en activaties. Je bent hierdoor multi-inzetbaar en biedt volledige ondersteuning aan de Online Platform Specialist van Kaas.nl. Daarnaast schakel je met verschillende partijen, zoals marketingbureaus, bloggers en het development team om de bruikbaarheid te verbeteren en het bezoekersaantal van Kaas.nl te laten groeien.


Je werkzaamheden zullen variëren van het maken van een plan om de social media kanalen van Kaas.nl te laten groeien, het inplannen, A/B testen en analyseren van advertenties, het plaatsen van nieuwe producten op Kaas.nl, tot het meedenken, uitvoeren en optimaliseren van je eigen online campagnes. De stage focust zich op meewerken, maar er is ook ruimte om je scriptieonderzoek te doen.


De ideale kandidaat beschikt over:


  • - een HBO studie in de richting communicatie, multimedia, (online) marketing, of soortgelijke;
  • - een creatieve geest met snelheid, ondernemerschap en een digital-mindset;
  • - affiniteit met food, de foodbranche, Social Media en het liefst ook fotografie;
  • - uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift;
  • - praktijkkennis van MS Office (Outlook, Excel, PowerPoint en Word).

Wij zijn op zoek naar een creatieve, innovatieve, resultaatgerichte, en flexibele stagiair(e) die niet bang is nieuwe ideeën te opperen en aan te pakken. Een echte ondernemer, welke visueel is ingesteld is en handig met social media.


Het bedrijf

Zijerveld is dé binnenlandse en buitenlandse kaasspecialist van Nederland.

Met meer dan 2500 verschillende Hollandse en buitenlandse soorten kaas op voorraad leveren wij aan klanten in binnen- en buitenland en aan diverse verkoopkanalen. Zijerveld richt zich met name op private labels, eigen merken en vier assortimentspijlers: Noord-Hollandse Gouda, Boerenkaas, Buitenlandse kaas en Geitenkaas.


Vanuit een autonome positie binnen Royal FrieslandCampina werkt Zijerveld aan de groei van de kaasmarkt en het verhogen van het rendement op de kaascategorie voor haar klanten. De cultuur binnen Zijerveld laat zich omschrijven als klant- en marktgericht, pragmatisch, ambitieus, proactief en no-nonsense. Zijerveld telt ruim 375 vaste medewerkers.


Wat biedt Zijerveld als werkgever:


Een afwisselende en uitdagende stage in een organisatie, die zich kenmerkt door een grote mate van betrokkenheid en dynamiek. Je komt te werken in een gezonde en groeiende organisatie waar een informele werksfeer heerst.


Meer informatie?


Voor inlichtingen over de functie kun je bellen met Nicole Kers (afdeling HR) via telefoonnummer 0172-630102. Jouw sollicitatie ontvangen wij bij voorkeur per e-mail op werkenbij@zijerveldfood.nl of via het contactformulier op deze pagina.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd