img

Zwitserse clubsandwich, met Appenzeller® en grisonvlees

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 g wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

BEREIDINGSWIJZE

1. Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.

2. Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich. Sluit af met een snee brood. Snij in 2.

3. Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd