Borrel
4 personen
15 minuten

Zwitserse clubsandwich, met Appenzeller® en grisonvlees

Ingredienten

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller® (meer over deze kaas)

    Appenzeller

    Appenzeller
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 gr wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

Bereidingswijze

Een overheerlijke lunch in een handomdraai!


Stap 1
Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.


Stap 2
Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich en sluit af met een snee brood. Snij in tweeën.

Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.