img

Zwitserse clubsandwich, met Appenzeller® en grisonvlees

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • crema di balsamico
  • blaadjes kropsla
  • 4 plakken Appenzeller®
  • 12 plakken grisonvlees
  • 75 gr wortel, geraspt
  • ¼ komkommer, niet geschild, in schijfjes
  • 8 schijfjes tomaat
  • 2 hardgekookte eieren, in schijfjes

BEREIDINGSWIJZE

Een overheerlijke lunch in een handomdraai!

Stap 1
Plaats 2 sneetjes geroosterd brood op het werkblad. Beleg een kant met crema di balsamico. Plaats hierop een blaadje sla, een plak Appenzeller® en 3 plakken grisonvlees. Bestrooi met geraspte wortel, schijfjes komkommer en tomaat.

Stap 2
Verdeel de helft van een hardgekookt ei over de sandwich en sluit af met een snee brood. Snij in tweeën.

Herhaal deze handeling voor elke sandwich en serveer.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd