img

Zongedroogde tomaat, met gevulde groene olijf & roomkaas

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram geitenkaasmousse
  • 10 zongedroogde tomaatjes
  • 10 olijven gevuld met pesto
  • Overige bendigdheden 
  • 10 bamboo sticks
  • 10 mini lepels
  • 10 cub bakjes

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1: Zet alle ingrediënten klaar. Laat de olijven en de zongedroogde tomaten goed uitlekken. Spuit de roomkaas in 1 hoek van de kubus.

Stap 2: Prik eerst de olijf op een de bamboe prikker.

Stap 3: Prik dan een zongedroogd tomaatje op de prikker. Steek de prikker en een lepeltjes in de roomkaas.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd