img

Délice de Soleil, met tomaat & basilicum

Zomer 3 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 80 gram Délice de Bourgogne
  • 6 stuks Scrocchi olijf
  • 3 cherry tomaatjes
  • 6 blaadjes basilicum
  • Enkele druppels Balsamico

BEREIDINGSWIJZE

  1. STAP 1

    Snij kleine puntjes van de Délice de Bourgogne en halveer deze.

  2. STAP 2

    Leg ieder puntje kaas op een Schrocchi.

  3. STAP 3

    Voeg een plakje van het Cherry tomaatje toe.

  4. STAP 4

    Garneer de creatie met een blaadje basilicum en een paar druppels balsamico.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd