img

Zalmmousse, met kipfilet & kappertjes

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram zalmmousse
  • 1/4 kipfilet kappertjes
  • Overige benodigdheden
  • 10 amuse lepels van deeg

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1 Zet alle ingrediënten klaar. Laat de kappertjes goed uitlekken. Spuit de zalmmousse op de eetbare lepel.

Stap 2 Snij de plakken kipfilet in 4 repen en rol de repen op. Leg 1 rolletje kipfilet op de zalmmousse.

Stap 3 Druk 3 kappertjes per lepel in de zalmmousse. Zo rollen ze er niet meer af.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd