img

Warm worstenbroodje rookkaas en zuurkool

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 knak worsten
  • 100 gram voor gekookte zuurkool
  • 8 plakken rookkaas
  • 1 rol knoflookbrooddeeg voor 8 broodjes
  • Piccalilly

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 180˚C.  Bekleed een ovenplateau
met bakpapier. Laat de worsten uitlekken.  Knijp de zuurkool
uit.

Rol het deeg uit en snij er 4 gelijken plakken van. Druk de
naadjes aan. Smeer de plakken deeg in met de knoflookboter. Leg op
elke plak deeg 2 plakken kaas. Verdeel daarop een beetje zuurkool.
Snij een knakworst door de helft en leg in de breedte op het midden
van het te bakken broodje. Rol het deeg op. Druk het uiteinde
vast.

Leg de te bakken broodjes op het beklede ovenplateau en bak
 in ca. 10-12 minuten in het midden van de oven goudbruin af.
Serveer met de piccalilly.

Tags: Winters koken met kaas, Kaas recepten, Rookkaas, Anoek Lorjé

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd