img

Venkelsoepje, met blokjes Appenzeller®

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 7,5 dl groentebouillon
  • 2 venkelknollen, schoongemaakt, in plakken
  • zout, peper
  • Knoflookcroutons:
  • 100 g oud brood, in blokjes
  • 2 el olijfolie
  • ½ tl knoflookpoeder
  • 50 g Appenzeller®, blokjes
  • Garnituur:
  • venkelblad

BEREIDINGSWIJZE

1. Breng de bouillon aan de kook. Stoom ondertussen de venkelknol gedurende 3 minuten. Voeg de venkel toe aan de bouillon. Verwerk. Voeg zout en peper toe.

2. Knoflookcroutons: bestrijk de blokjes brood met olijfolie en bestrooi met knoflookpoeder. Verwarm een bakpan met antikleeflaag. Bak de blokjes brood goudbruin aan alle kanten gedurende ongeveer 3 minuten. Zet apart.

3. Verdeel de soep over thermos of weckpotten. Bestrooi met venkelgroen. Meng de blokjes Appenzeller® en de croutons in een kommetje.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd