img

Varkenshaas, met Brugse Blomme

Diner 4 personen 35 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 varkenshaasjes
  • 2 aluminiumfolies
  • 300 g Brugse Blomme
  • enkele champignons
  • 6 takjes oregano
  • Nazareth boter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

De varkenshaasjes opensnijden en opvullen met reepjes Brugge Blomme, fijn gesnipperde oregano, fijngesneden champignons en wat peper en zout.
Dan de aluminiumfolie mooi openvouwen en er zorgvuldig de gevulde varkenshaasjes inwikkelen.
Het geheel enkele uren laten rusten in de koelkast.
Vervolgens 4 minuten bakken in de boter op een hevig vuur en dan nog eens 10 minuten op een matig vuurtje maar regelmatig omdraaien.
Opdienen in schijven van ongeveer 3 cm vergezeld met bijvoorbeeld schilaardappeltjes, gestoofde courgettes, bloemkool of gemixte Provençaalse saus.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van Kookjij.nl

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd