img

Varkenshaas, met Pont l’Eveque

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 8 plakken Pont l'Eveque van 25 gr.
  • 4 eetl. creme fraiche
  • 4 varkenshaasjes van 150 gr.
  • 4 eetl. calvados
  • 1 eetl. grove mosterd
  • 60 gr. roomboter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Bestrooi de varkenshaasjes naar smaak met peper en zouten braad
deze rondom goudbruin.
Doe ze over in een ovenschaal, bedek ze met de Pont l'Eveque en
laat dit 10 minuten doorgaren in een voorverwarmde oven van 220
gr.
Blus intussen het braadvocht af met de calvados, voeg de creme
fraiche en mosterd toe, laat al roerende inkoken tot
sausdikte.
Breng op smaak met peper en zout.
Serveer de varkenshaasjes met de saus erover

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd