INGREDIËNTEN
- 1 varkensbuik van 1,5 à 2 kg met zwoerd
- 200g Rodenbach kaas in kleine blokjes
- ½ liter vleesbouillon
- 150g boter
- zeste van limoen
- 1 chili pepertje fijn versnipperd
- 2 eieren
- 250g kalfsgehakt
- 100g broodkruim
- 200g champignons fijn versneden
- 1 bosje platte peterselie fijngehakt
- 100g chorizo in kleine stukjes
- 1 bosje pijpajuin fijngehakt
- Peper en zout
BEREIDINGSWIJZE
Snij het spek langs de korte zijde zo diep mogelijk open en wrijf in met peper en zout.
Alle ingrediënten goed mengen en bijkruiden en hiermee dan de varkensbuik vullen en dichtnaaien
Deze dan in een braadslede met boter en vleesbouillon bakken bij 180°C gedurende 2 uur . Draai om de 30 min het vlees.
Alle ingrediënten goed mengen en bijkruiden en hiermee dan de varkensbuik vullen en dichtnaaien
Deze dan in een braadslede met boter en vleesbouillon bakken bij 180°C gedurende 2 uur . Draai om de 30 min het vlees.
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.