img

Varkensbuik, met Brugge Rodenbach kaas

Diner 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 varkensbuik van 1,5 à 2 kg met zwoerd
  • 200g Rodenbach kaas in kleine blokjes
  • ½ liter vleesbouillon
  • 150g boter
  • zeste van limoen
  • 1 chili pepertje fijn versnipperd
  • 2 eieren
  • 250g kalfsgehakt
  • 100g broodkruim
  • 200g champignons fijn versneden
  • 1 bosje platte peterselie fijngehakt
  • 100g chorizo in kleine stukjes
  • 1 bosje pijpajuin fijngehakt
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Snij het spek  langs de korte zijde zo diep mogelijk open  en wrijf in met peper en zout.

Alle ingrediënten goed mengen en bijkruiden en hiermee dan de varkensbuik vullen en dichtnaaien

Deze dan in een braadslede met boter en vleesbouillon bakken bij 180°C gedurende 2 uur . Draai om de 30 min het vlees.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd