INGREDIËNTEN
- 200 gr Peyrigoux
- 4 varkensmedaillons
- 1 tros lente uitjes
- 4 middelgrote tomaten
- 4 sneden volkorenbrood
- 2 eetl olijfolie cayenne
- peper zout
- paprikapoeder
BEREIDINGSWIJZE
Dit luxe gerecht is snel klaar en daarom ideaal voor een etentje
thuis met vrienden; of juist met de feestdagen. Het malse vlees en
de pittige smaak van Peyrigoux passen goed bij elkaar. Dit maakt
het tot een genot voor iedereen. Ook uitstekend met een goed glas
rode wijn.
Aan de slag:
Spoel de tomaten af en snijd deze in plakken.
Was de lente uitjes en snijd deze in stukjes van +/- 5 cm.
Verhit de olijfolie en bak de medaillons kort op hoog
vuur.
Toast de sneetjes volkorenbrood.
Leg de sneetjes brood ruim naast elkaar in een ovenschaal.
Leg de medaillons op de sneetjes en verdeel de uitjes en de
tomaat erover.
Snijd de Peyrigoux in plakjes en leg deze bovenop.
Doe alles nog even 6 minuten in een voorverwarmde oven van
200°C.
Serveren met wat groene garnering, zoals peterselie.
Eet smakelijk!
thuis met vrienden; of juist met de feestdagen. Het malse vlees en
de pittige smaak van Peyrigoux passen goed bij elkaar. Dit maakt
het tot een genot voor iedereen. Ook uitstekend met een goed glas
rode wijn.
Aan de slag:
Spoel de tomaten af en snijd deze in plakken.
Was de lente uitjes en snijd deze in stukjes van +/- 5 cm.
Verhit de olijfolie en bak de medaillons kort op hoog
vuur.
Toast de sneetjes volkorenbrood.
Leg de sneetjes brood ruim naast elkaar in een ovenschaal.
Leg de medaillons op de sneetjes en verdeel de uitjes en de
tomaat erover.
Snijd de Peyrigoux in plakjes en leg deze bovenop.
Doe alles nog even 6 minuten in een voorverwarmde oven van
200°C.
Serveren met wat groene garnering, zoals peterselie.
Eet smakelijk!
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.