img

Tostada Manchego

Borrel 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 150 gr manchego kaas
  • 1 teentje knoflook
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 ciabatta
  • 6 gedroogde tomaten in olie
  • 6 sprietjes bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Een Spaanse kaas die u wellicht nog niet kent, is de Manchego. Een pittige schapenkaas, die prima als afwisseling op uw 'Hollandse' broodje kaas kan. Hou je van jong, dan koop je Fresco. Semicurado en Curado zijn wat steviger van smaak en Añejo is de oudste variant, vergelijkbaar met Old Amsterdam. Aan de slag: Pers 1 teentje knoflook fijn. Roer de olie hier doorheen. Snijd de ciabatta in stukken. Bestrijk de stukken met knoflookolie en rooster het brood 5 minuten in de oven; de olie trekt dan goed in en de ciabatta wordt er extra knapperig van. Pak de zongedroogde tomaten en snijd deze in dunne plakjes. Snijd ook de Manchego in plakjes. Beleg de ciabatte met de kaas en tomaat. Als finishing touch knipt u wat verse bieslook over deze heerlijke tapa 'tostado'. Eet smakelijk!

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd