img

Toast, met ROUGETTE Ovenkaas en salade

Lunch 2 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100 g rucola of notensla
  • 4 EL pijnboompitjes
  • 250 g gerookte spekblokjes
  • 4 sneden toastbrood
  • 1 ROUGETTE Ovenkaas landkaas
  • 4 el extra vergine olijfolie
  • 1 EL wittewijnazijn
  • 2 TL (graan)mosterd
  • 1 el honing

BEREIDINGSWIJZE

Toast het brood. Snij de ROUGETTE Ovenkaas in plakjes en leg ze op de toasts. Maak de dressing door de olijfolie, azijn, mosterd en honing te mengen en te kruiden met peper en zout. Rooster de pijnboompitjes in een droge pan op een heet vuur. Let op, het gaat snel eens de pan heet is. Bak de spekblokjes in een beetje olie. Verdeel de sla over de borden en strooi er de spekblokjes en pijnboompitjes over. Plaats de toast met de ovenkaas even onder de grill tot de kaas een mooie korst heeft. Leg de toast op de sla en sprenkel er een beetje mosterddressing over.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd