img

Toast 'menneke' van Emmentaler AOP

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 sneetjes toastbrood, geroosterd
  • 4 plakken Emmentaler AOP
  • 4 kleine augurken
  • 4 olijven, ontpit, in 2
  • 2 schijfjes tomaat, in 2
  • 1 handje geraspte wortel

BEREIDINGSWIJZE

1. Plaats een snee brood op het werkblad. Garneer met een plak Emmentaler AOP.

2. Leg een augurkje in het midden als neus. Plaats aan beide kanten van de augurk een ½ olijf voor de oogjes. ½ schijfje tomaat doet dienst als mond. Vorm de haren door boven de ogen wat geraspte wortel te strooien.

3. Herhaal deze handeling voor elke snee brood.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd