Ontbijt
1 personen
30 minuten

Toast, met BioReijck, mini trostomaten & gedroogde abrikozen

Ingredienten

  • 2 kleine sneden brood naar keuze
  • 100 g BioReijck (meer over deze kaas)

    BioReijck

    BioReijck
    Mild
    Pittig
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 el notenmengeling grof gehakt
  • 20 g rucola
  • 6 mini trostomaten
  • fijngehakte peterselie
  • 3 gedroogde abrikozen in fijne sneetjes
  • 1 peer

Bereidingswijze

Een overheerlijke toast met een zoete twist!


Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.


Stap 2
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd in 4 stukken. Grill de stukken peer in een hete grillpan.


Stap 3
Leg de sneden brood en de mini trostomaten op een bakpapier op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie. Plaats gedurende +/- 15 minuten in de oven tot het brood krokant is
en de tomaatjes gegrild zijn.


Stap 4
Leg een dikke snee BioReijck op de toast en plaats terug in de oven tot deze gesmolten is.


Stap 5

Bestrooi de toast met de grofgehakte notenmengeling en de abrikozen en serveer met de gegrilde peer, mini trostomaten en rucola.
Besprenkel de toast met de vloeibare honing.