img

Toast, met BioReijck, mini trostomaten & gedroogde abrikozen

Lunch 1 personen 30 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 2 kleine sneden brood naar keuze
  • 100 g BioReijck
  • 1 el vloeibare honing
  • 1 el notenmengeling grof gehakt
  • 20 g rucola
  • 6 mini trostomaten
  • fijngehakte peterselie
  • 3 gedroogde abrikozen in fijne sneetjes
  • 1 peer

BEREIDINGSWIJZE

Een overheerlijke toast met een zoete twist!

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200°C.

Stap 2
Schil de peer en verwijder het klokhuis. Snijd in 4 stukken. Grill de stukken peer in een hete grillpan.

Stap 3
Leg de sneden brood en de mini trostomaten op een bakpapier op een ovenplaat en besprenkel met olijfolie. Plaats gedurende +/- 15 minuten in de oven tot het brood krokant is
en de tomaatjes gegrild zijn.

Stap 4
Leg een dikke snee BioReijck op de toast en plaats terug in de oven tot deze gesmolten is.

Stap 5
Bestrooi de toast met de grofgehakte notenmengeling en de abrikozen en serveer met de gegrilde peer, mini trostomaten en rucola.
Besprenkel de toast met de vloeibare honing.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd