img

Toast, met BioReijck, mini trostomaten & gedroogde abrikozen

Lunch 1 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • - 2 kleine sneden brood naar keuze
  • - 100 g BioReijck
  • - 1 peer
  • - 1 el vloeibare honing
  • - 1 el notenmengeling grof gehakt
  • - 20 g rucola
  • - 6 mini trostomaten
  • - fijngehakte peterselie
  • - 3 gedroogde abrikozen in fijne sneetjes

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200°C.
Schil de peer en snijd in 4 (verwijder het klokhuis). Grill de peer in een hete grillpan.
Leg de sneden brood en de mini trostomaten op een bakpapier op een ovenplaat en
besprenkel met olijfolie. Plaats in de oven gedurende +/- 15 minuten (tot het brood krokant is
en de tomaatjes gegrild zijn).
Leg een dikke snee BioReijck op de toast en plaats terug in de oven tot deze gesmolten is.
Bestrooi de toast met de grofgehakte notenmengeling en de abrikozen en serveer met de
gegrilde peer, mini trostomaten en rucola.
Besprenkel de toast met de vloeibare honing.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd