img

Tagliatelle, met kalkoenreepjes

Diner 4 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • ½ kuipje Boursin mini's
  • 4 preien
  • 6 bosuitjes
  • olie
  • 400 gr kalkoenreepjes
  • 400 gr koel verse tagliatelle

BEREIDINGSWIJZE

Maak de prei en bosuitjes schoon en snijd ze in dunne ringetjes.
Verwarm 2 eetlepels olie en smoor hierin de groenten.
Bak de reepjes kalkoen in wat olie goudbruin.
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing bijna gaar.
Schep de pasta samen met de kalkoenreepjes door de gesmoorde
groenten.
Maak het geheel op smaak met versgemalen peper en zout.
Strooi er tenslotte de Boursin Mini's over.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd