img

Taart van blauwe bessen en geitenkaas

Tussendoor 6 personen 70 minuten

INGREDIËNTEN

  • 375 gr. Bloem
  • 200 gr. Suiker
  • 115 gr. Roomboter
  • 10 gr. Bakpoeder
  • 1 ei "600 gr. Bosbessen
  • 300 gr. Geitenkaas
  • Citroensap van 1 citroen
  • 10 gr. Maïzena

BEREIDINGSWIJZE

Deeg:
- Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn en meng alles tot een kruimeldeeg. Dit lijkt op het deeg van appeltaart maar dan wat droger.

Vulling:
- Snij de geitenkaas in blokjes en meng alle ingrediënten in een flinke kom goed door elkaar.

Taart:
- Verdeel de helft van het kruimeldeeg in een bakblik en druk dit aan.
- Schep de vulling over de deegbodem.
- Bedek dit met de rest van het kruimeldeeg.
- Verwarm de oven kort voor en bak de taart in ongeveer 45 minuten af op 180°C.

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd