img

Stokbrood, met Castello Blue en peer

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr Castello Blue
  • 4 eetl kwark
  • 1 stokbrood
  • 2 rijpe handperen
  • Sap van ½ citroen
  • 2 eetl geroosterde cashewnoten
  • 2 eetl geknipte bieslook

BEREIDINGSWIJZE

Wie de combinatie kaas en fruit nog niet kent; mist echt iets. Probeer dit recept eens voor een Frans stokbroodje met Castello Blue. Deze zachte, blauwe schimmelkaas heeft zijn oorsprong in Denemarken. Een rijpe peer zorgt voor een heerlijk frisse smaakbalans. Puur genieten, met een goed glas wijn en vrienden. Aan de slag: Hak de geroosterde cashewnoten grof. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en bestrijk beide helften met het kaasmengsel. Schil vervolgens de peren en snijd ze in dunne parten. Knijp de citroen uit en besprenkel de peer zodat deze niet verkleuren. Leg de plakken peer bovenop de kaas. Strooi er wat gehakte cashew, peper en bieslook overheen en klaar. Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd