img

Staafjes Gruyère AOP, vinaigrette van grapefruit

Borrel 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • Vinaigrette van grapefruit met tijm:
  • sap van 1 roze grapefruit
  • 1 tl verse tijm, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 8 staafjes Gruyère AOP
  • 8 plakken grisonvlees
  • zout, peper

BEREIDINGSWIJZE

1. Vinaigrette van grapefruit en tijm: meng in een kom het sap van de grapefruit, de tijm en de olijfolie. Voeg zout en peper toe. Zet koel.

2. Rol 1 staaf Gruyère AOP in 1 plak grisonvlees. Herhaal deze handeling voor alle staafjes.

3. Verdeel de staafjes over een dienschotel. Serveer met de vinaigrette van grapefruit en groene olijven.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd