img

Staafjes Gruyère AOP, vinaigrette van grapefruit

Borrel 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • vinaigrette van grapefruit met tijm:
  • sap van 1 roze grapefruit
  • 1 tl verse tijm, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 8 staafjes Gruyère AOP
  • 8 plakken grisonvlees

BEREIDINGSWIJZE

Een simpele borrelhap om je vingers bij af te likken!

Stap 1
Meng in een kom het sap van de grapefruit, de tijm en de olijfolie. Voeg zout en peper toe en zet koel.

Stap 2
Rol 1 staaf Gruyère AOP in 1 plak grisonvlees. Herhaal deze handeling voor alle staafjes.

Stap 3
Verdeel de staafjes over een dienschotel. Serveer met de vinaigrette van grapefruit en groene olijven.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd