Borrel
4 personen
10 minuten

Staafjes Gruyère AOP, vinaigrette van grapefruit

Ingredienten

  • vinaigrette van grapefruit met tijm:
  • sap van 1 roze grapefruit
  • 1 tl verse tijm, fijngehakt
  • 1 el olijfolie
  • 8 staafjes Gruyère AOP (meer over deze kaas)

    Le Gruyère

    Le Gruyère
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 8 plakken grisonvlees

Bereidingswijze

Een simpele borrelhap om je vingers bij af te likken!


Stap 1
Meng in een kom het sap van de grapefruit, de tijm en de olijfolie. Voeg zout en peper toe en zet koel.


Stap 2
Rol 1 staaf Gruyère AOP in 1 plak grisonvlees. Herhaal deze handeling voor alle staafjes.


Stap 3
Verdeel de staafjes over een dienschotel. Serveer met de vinaigrette van grapefruit en groene olijven.