img

Spaghetti, met zwarte peper en Pecorino Romano DOP

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Spaghetti 400 gr
  • Veel gemalen zwarte peper
  • Pecorino Romano DOP Zanetti 160 gr

BEREIDINGSWIJZE

Kook de spaghetti en laat het vervolgens uitlekken. Giet de spaghetti al druppelend in een hete kom. Voeg de geraspte Pecorino Romano DOP, de gemalen peper en het kookvocht toe en meng alles. Het geheim van het recept is om de juiste balans te vinden tussen de ingrediënten: als je merkt dat er te veel water in zit, voeg een beetje Pecorino Romano DOP toe. Als de spaghetti te droog is, voeg dan wat meer water toe totdat je de juiste consistentie hebt. Nadat je de kruiden mengt met de spaghetti, serveer het dan snel met een beetje zwarte peper.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd