img

Spaghetti Gorgonzola

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 90 gr Gorgonzola
  • 250 gr Spaghetti
  • 250 gr rundergehakt
  • 100 gr walnoten
  • Kaassaus uit een zakje
  • Zout en peper
  • 250 ml water

BEREIDINGSWIJZE

Kaas en de Italiaanse keuken zijn zeker geen vreemden voor elkaar. En dat proef je! Gorgonzola is een zachte, boterachtige kaas en deze werkt uitmuntend als hoofdbestanddeel van de volgende saus. Bovendien kunt u verrassend snel genieten van deze wereldberoemde blauwschimmelkaas in combinatie met penne.
Aan de slag:

Kook 250 gram penne in een grote pan met voldoende water en wat zout.
Bak het rundergehakt in een pan rul en voeg peper, zout en knoflook toe.
Verwarm water in een klein pannetje en voeg het zakje kaassaus toe.
Voeg de gorgonzola toe aan de kaassaus en roer totdat deze gesmolten is.
Breng het geheel aan de kook en meng de kaassaus dan direct met het gehakt.
Strooi als laatste de walnoten er in stukjes overheen.

Tip: Vervang de kaassaus uit een zakje voor de zelfgemaakte kaassaus van Koken met Karin

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd