img

‘Somerset’ salade, met Farmhouse Cheddar

Diner 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr. Farmhouse Cheddar
  • 2,5 dl creme fraiche
  • 400 gr. champignons
  • 1 rode ui
  • 2 eetl. verse dragon, gehakt
  • 12 blaadjes sla
  • citroensap
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Cheddar is een veel geïmiteerde kaas. Een van de originele Cheddars - die onder de beschermde oorsprongsbenaming vallen - is de Farmhouse Cheddar. Ongeëvenaard in zijn smaak en in deze champignonsalade komt hij perfect tot zijn recht.

Aan de slag:
Maak de champignons schoon (met doekje of borstel) en snijd een stukje van de steel af.
Snijd de champignons in plakjes en besprenkel met citroensap.
Rasp de Farmhouse Cheddar kaas
Snipper de rode ui en klop de crème fraîche los met de dragon erdoor.
Breng op smaak met peper en zout.
Meng nu de ui, champignons, de geraspte Farmhouse Cheddar kaas en creme fraiche door elkaar.
Serveer op een bedje van sla.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd