img

Soezen, met zalm-, peccorino- en feta/olijven kaas mousse

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 75 gram zalmmousse
  • 75 gram Peccorino mousse
  • 75 gram Fetamousse
  • Gerookte zalm
  • bieslook
  • Walnoot
  • Groene olijven
  • Overige benodigdheden
  • 10 profiterolles

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1 Maak aan de onderkant van de soezen een gaatje dmv een mesje. Spuit de soezen vol met de mousse.

Stap 2 Spuit op de bovenkant van de soezen ook een klein toefje van de inhoud van de soes. Bereid de garnering voor die past bij de inhoud van de soezensoort. Gerookte zalm en bieslook bij de zalmmousse. Walnoot bij de peccorino mousse. Halve groene olijf bij de fetamousse. Garneer de soezen ermee

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd