INGREDIËNTEN
- 2 ciabatta afbak broden
- olijfolie
- 1 pot geroosterde paprika (rood of geel)
- 300 gram Castelli gorgonzola, normale of pikante voor de liefhebber
- Peper uit de molen
- 1 hand vol rucola, gewassen en gedroogd
BEREIDINGSWIJZE
De broden in de lengte halveren
Verwarm de oven voor op 200˚C. Leg de gehalveerde broden op een
ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie.
Beleg met de repen paprika en brokkel de kaas erover.
Schuif in de oven. Bak tot het kaas gesmolten is en het
brood licht bruin gekleurd is.
Haal uit de oven. Bestrooi met peper en verdeel de sla
erover.
Tip: vervang de gorgonzola voor magor voor een smeuïgere
variant.
Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Castelli Gorgonzola, Castelli Gorgonzola Dolce, Castelli Magor, Anoek Lorjé
Verwarm de oven voor op 200˚C. Leg de gehalveerde broden op een
ovenplaat met bakpapier. Besprenkel met olijfolie.
Beleg met de repen paprika en brokkel de kaas erover.
Schuif in de oven. Bak tot het kaas gesmolten is en het
brood licht bruin gekleurd is.
Haal uit de oven. Bestrooi met peper en verdeel de sla
erover.
Tip: vervang de gorgonzola voor magor voor een smeuïgere
variant.
Tags: Zomerse kaas recepten, Kaas recepten, Castelli Gorgonzola, Castelli Gorgonzola Dolce, Castelli Magor, Anoek Lorjé
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.