img

Sint-Jakobsnoten, met crumble van Gruyère AOP

Borrel 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Crumble met Gruyère AOP:
  • 70 g bloem
  • 60 g malse boter
  • 50 g amandelpoeder
  • 100 g Gruyère AOP, geraspt
  • 1 el olijfolie
  • 350 g Sint-Jakobsnoten
  • 75 g Gruyère AOP, in blokjes
  • 1 el bieslook, fijngehakt
  • zout, peper

BEREIDINGSWIJZE

1. Crumble met Gruyère AOP: verwarm de oven voor op 180 °C. Meng in een kom de bloem, de boter, het amandelpoeder en de Gruyère AOP. Verkruimel het deeg met de vingertoppen. Spreid de crumble over een met bakpapier beklede bakplaat. Bak gedurende 12 minuten.

2. Braad de Sint-Jakobsnoten ongeveer 3 minuten aan elke kant in de hete olijfolie. Snij ze in blokjes. Meng in een kom de blokjes jakobsnoot met de blokjes Gruyère AOP en het bieslook. Voeg zout en peper toe.

3. Verdeel het mengsel van Sint-Jakobsnoten over verrines. Breek de crumble in stukken. Plaats ze op de rand van de verrines.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd