img

Sandwich van stokbrood, met kip, appel en Tomme Vaudoise

Lunch 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • Kerriemayonaise:
  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el olijfolie
  • 2 kippenborstfilets
  • 2 stokbroden van weleer, in 2
  • 4 el mangochutney
  • blaadjes lollo rossa
  • 2 Tommes Vaudoises, in reepjes
  • 1 appel, in schijfjes, in 2
  • 1 handvol krenten
  • zout, peper

BEREIDINGSWIJZE

1. Kerriemayonaise: meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.

2. Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.

3. Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd