Borrel
4 personen
30 minuten

Sandwich van stokbrood, met kip, appel en Tomme Vaudoise

Ingredienten

  • 3 el mayonaise
  • 1 tl kerriepoeder
  • 1 el olijfolie
  • 2 kippenborstfilets
  • 2 stokbroden van weleer
  • 4 el mangochutney
  • blaadjes lollo rossa
  • 2 Tommes Vaudoises in reepjes
  • 1 appel in schijfjes
  • 1 handvol krenten

Bereidingswijze

Een fris broodje met Tomme Vaudoise voor tijdens de lunch!


Stap 1

Meng in een kom de mayonaise met de kerrie. Zet koel.


Stap 2

Verwarm een grill. Bestrijk de kippenborstfilets met olijfolie. Bestrooi met zout en peper. Gril gedurende 6 minuten aan elke kant. Snij in reepjes. Zet apart.



Stap 3

Snij de stukken stokbrood open, verwijder de eindjes. Beleg ze met kerriemayonaise en mangochutney. Plaats op elke sandwich een blaadje sla. Wissel reepjes Tomme Vaudoise af met kip en schijfjes appel. Bestrooi met krenten. Sluit de sandwiches.

Eet smakelijk!