img

Sandwich, met Bleu d’auvergne en bospaddestoelen

Lunch 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 50 gr Bleu d'Auvergne, gekruimeld
  • 50 gr spinazieblaadjes
  • 250 gr bospaddestoelen
  • Roomboter
  • 6 sneetjes volkoren bruinbrood

BEREIDINGSWIJZE

De Bleu d'Auvergne is een graag geziene gast op feestjes en op
kaasplankjes! Toch kunt u veel meer kanten op met deze heerlijke
blauwader kaas. Dit eenvoudige lunchgerecht met spinazie en
bospaddenstoelen is een goed voorbeeld van een gezonde klassieker.
Uw eigengemaakte sandwich is nog nooit zo lekker geweest!

Aan de slag:
Bak de paddenstoelen in een koekenpan, totdat het vocht is
verdwenen.

Voeg vervolgens wat boter, peper en zout naar smaak toe.

Bak de paddenstoelen daarna mooi bruin.

Rooster de boterhammen lichtbruin.

Beleg 1 geroosterde boterham met rauwe spinazie, kruimel kaas
erover en doe wat paddenstoelen erover. Leg hier een volgende
boterham op en beleg deze op dezelfde wijze.

Leg hier ook weer een boterham op en steek het vast met een
cocktailprikker.

Snijd beide schuin door voor 4 heerlijke, driehoekige
Sandwiches.

Eet smakelijk!

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd