img

Rustieke Cambozola Salade

Lunch 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 5 el olijfolie
  • 250g kastanjechampignons
  • 1 kropsla
  • 1 el Balsamico azijn
  • 1 tl honing
  • 200g Cambozola
  • 4 Roma tomaten
  • 1 avocado
  • 3 stuks bosuitjes

BEREIDINGSWIJZE

Was en droog de sla.  Was de tomaten en verdeel ze in partjes.  Schil de avocado en verdeel deze eveneens in partjes.  Snij de bosuitjes fijn.

Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak hierin de kastanjechampignons gedurende ongeveer 4 minuten goudbruin.

Maak een dressing van 3 eetlepels olie, 1 eetlepel balsamico azijn en 1 theelepel honing en breng deze op smaak met peper en zout.

Schik de slablaadjes en tomaten op een bord.  Verdeel er vervolgens de champignons, avocado en bosuitjes over.  Schenk de gewenste hoeveelheid dressing over de sla.  Werk af door Cambozola over de salade te brokkelen.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd