Diner
4 personen
45 minuten

Rundvlees, met een kruidenkorstje en gratin Dauphinois

Ingredienten

  • 4 mooi dikke rundsteaks
  • 8 stronkjes witloof
  • tijm
  • rozemarijn
  • 1 handje pijnboompitten
  • 600 g aardappelen (vastkokend)
  • 2 teentjes knoflook
  • 200 g geraspte Hollandse Emmentaler (meer over deze kaas)

    Hollandse Emmentaler

    Hollandse Emmentaler
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Nee
    Vegetarische kaas: Ja
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 25 cl melk
  • 25 cl room
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 takjes tijm
  • 1 takje rozemarijn
  • nootmuskaat (snufje)
Drankadvies: