img

Rozijnenbrood sandwich, met Boerenkaas

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 à 2 rijpe peren
  • ½ citroen
  • 8 sneetjes (volkoren) rozijnenbrood
  • Boerenboter
  • 1 bosje waterkers, veldsla of rucola (gewassen)
  • 8 plakken lekkere gerijpte Boerenkaas
  • 25 g walnoten
  • Extra nodig: broodrooster

BEREIDINGSWIJZE

Snij de peren in plakjes en besprenkel ze met citroensap.
Toast het brood licht in de broodrooster.
Besmeer 4 sneetjes licht met boter en verdeel de sla, plakjes peer en grofgehakte walnoten over de sneetjes.
Beleg royaal met de Boerenkaas.
Dek af met de overige sneetjes brood en halveer ze eventueel diagonaal.

Eet smakelijk!
Dit recept is afkomstig van boerenkaas.nl

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd