img

Aardappelomelet, met Zanetti Parmigiano Reggiano DOP

Diner 6 personen 75 minuten

INGREDIËNTEN

  • Eieren (6)
  • Aardappelen (500 gr)
  • Geraspte Parmigiano Reggiano DOP Zanetti (100gr)
  • Een takje Peterselie
  • Een snufje nootmuskaat
  • Eetlepel olie (4 tot 5)
  • Zout en peper naar smaak

BEREIDINGSWIJZE

Schil de aardappelen. Snij ze vervolgens in kleine blokjes en kook ze tot het bijna gaar is. Klop de eieren met de Parmigiano Reggiano DOP, de nootmuskaat, het takje peterselie en een beetje zout en peper. Voeg dan de aardappelen toe en roer alles. Verhit de olie in een pan en bak het mengsel 10-15 minuten op matig vuur met de deksel er op. Wanneer de omelet los begint te komen van de bodem, draai het dan om en bak de andere kant voor 10-15 minuten, dit keer zonder deksel en serveer.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd