img

Pull Bread

Diner 6 personen 25 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 100g Zwitserse Emmentaler
  • 100g Chorizo
  • 70g boter
  • groene en zwarte olijven
  • oregano
  • chilipepertjes
  • 2 teentjes knoflook
  • basilicum

BEREIDINGSWIJZE

Het perfecte brood voor bij je barbecue!

Stap 1
Rasp de Zwitserse Emmentaler. Smelt de boter. Snij de olijven en de Chorizo in stukjes, versnipper de oregano, basilicum, chilipepertjes en knoflook en voeg deze samen.

Stap 2
Snij het brood diagonaal in 2 richtingen in, vul de snedes met geraspte Emmentaler en de gesneden Chorizo. Overgiet het daarna met het botermengsel.

Stap 3
Wikkel het brood in aluminiumfolie en plaats het omgekeerd op de barbecue. Draai na 7 minuten om en laat nog eens 7 minuten grillen.

Stap 4
Open de aluminiumfolie. Als de kaas gesmolten is, is het brood klaar.

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd