Diner
6 personen
25 minuten

Pull Bread

Ingredienten

  • 100g Zwitserse Emmentaler (meer over deze kaas)

    Zwitserse Emmentaler

    Zwitserse Emmentaler
    Mild
    Pittig
    Allergenen: Melk, Lactose
    Gemaakt van rauwe melk: Ja
    Vegetarische kaas: Nee
    Eetbare korst: Nee
    Meer over deze kaas of sluit deze popup
  • 100g Chorizo
  • 70g boter
  • groene en zwarte olijven
  • oregano
  • chilipepertjes
  • 2 teentjes knoflook
  • Basilicum
Drankadvies:

Bereidingswijze

Het perfecte brood voor bij je barbecue!


Stap 1
Rasp de Zwitserse Emmentaler. Smelt de boter. Snij de olijven en de Chorizo in stukjes, versnipper de oregano, basilicum, chilipepertjes en knoflook en voeg deze samen.


Stap 2
Snij het brood diagonaal in 2 richtingen in, vul de snedes met geraspte Emmentaler en de gesneden Chorizo. Overgiet het daarna met het botermengsel.


Stap 3
Wikkel het brood in aluminiumfolie en plaats het omgekeerd op de barbecue. Draai na 7 minuten om en laat nog eens 7 minuten grillen.


Stap 4
Open de aluminiumfolie. Als de kaas gesmolten is, is het brood klaar.