img

Pull Bread

Diner 6 personen 25 minuten

INGREDIËNTEN

  • 100g Zwitserse Emmentaler
  • 100g Chorizo
  • 70g boter
  • groene en zwarte olijven
  • Oregano
  • Basilicum
  • chilipepertjes
  • 2 teentjes knoflook

BEREIDINGSWIJZE


  1. Rasp de Zwitserse Emmentaler.

  2. Smelt de boter. Snij de olijven en de Chorizo in stukjes, versnipper de oregano, basilicum, chilipepertjes en knoflook en voeg deze samen.

  3. Snij het brood diagonaal in 2 richtingen in, vul de snedes met geraspte Emmentaler en de gesneden Chorizo. Overgiet het daarna met het botermengsel.

  4. Wikkel het brood in aluminiumfolie en plaats het omgekeerd op de barbecue.

  5. Draai na 7 minuten om en laat nog eens 7 minuten grillen.

  6. Open de aluminiumfolie. Als de kaas gesmolten is, is het brood klaar.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd