INGREDIËNTEN
- 100g Zwitserse Emmentaler
- 100g Chorizo
- 70g boter
- groene en zwarte olijven
- Oregano
- Basilicum
- chilipepertjes
- 2 teentjes knoflook
BEREIDINGSWIJZE
- Rasp de Zwitserse Emmentaler.
- Smelt de boter. Snij de olijven en de Chorizo in stukjes, versnipper de oregano, basilicum, chilipepertjes en knoflook en voeg deze samen.
- Snij het brood diagonaal in 2 richtingen in, vul de snedes met geraspte Emmentaler en de gesneden Chorizo. Overgiet het daarna met het botermengsel.
- Wikkel het brood in aluminiumfolie en plaats het omgekeerd op de barbecue.
- Draai na 7 minuten om en laat nog eens 7 minuten grillen.
- Open de aluminiumfolie. Als de kaas gesmolten is, is het brood klaar.
SCHRIJF JE IN OP DE NIEUWSBRIEF
laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.