img

Port Salut Bonbons

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDI√čNTEN

  • 185 gr Port salut Pause Fondante
  • 2 eetlepels appelstroop
  • 2 dl witte port
  • 2 theelepels agar-agar
  • 100 gr geschaafde amandelen

BEREIDINGSWIJZE

Snoepen wordt nog lekkerder met de Port Salut bonbons

Stap 1
Snij de Port Salut kaas in 8 of 10 plakjes

Stap 2
Verwarm de appelstroop samen met de port in een pan, wanneer dit kookt roer je er de agar-agar door en laat je dit nog ca. 2 minuten doorkoken. Blijf hierbij goed roeren!

Stap 3
Kleur de geschaafde amandelen in een droge koekenpan en op een hoog vuur, totdat deze goudbruin gekleurd zijn.

Stap 4
Laat het port/appelstroopmengsel iets afkoelen en prik de kaas op een vork. Haal de kaas vervolgens door het port/appelstroopmengsel en vervolgens door de geschaafde amandelen. Laat dit vervolgens nog afkoelen en geniet vervolgens van de heerlijke lekkernij!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd