img

Port Salut Bonbons

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 185 gr Port salut Pause Fondante
  • 2 eetlepels appelstroop
  • 2 dl witte port
  • 2 theelepels agar-agar
  • 100 gr geschaafde amandelen

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kaas in 8 of 10 plakjes.
Verwarm de appelstroop samen met de port.
Roer er als het kookt de agar-agar door, breng het opnieuw aan de
kook en laat het 2 minuten doorkoken.
Blijf goed roeren! Kleur de geschaafde amandelen in een droge
koekenpan op een hoog vuur al omscheppend goudbruin.
Laat het port/appelstroopmengsel even iets afkoelen, prik de kaas
op een vork, haal deze door het iets stijver geworden
port/stroopmengsel en wentel ze daarna door de geschaafde
amandelen.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd