img

Port Salut Bonbons

Borrel 4 personen 15 minuten

INGREDIËNTEN

  • 185 gr Port salut Pause Fondante
  • 2 eetlepels appelstroop
  • 2 dl witte port
  • 2 theelepels agar-agar
  • 100 gr geschaafde amandelen

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de kaas in 8 of 10 plakjes.
Verwarm de appelstroop samen met de port.
Roer er als het kookt de agar-agar door, breng het opnieuw aan de
kook en laat het 2 minuten doorkoken.
Blijf goed roeren! Kleur de geschaafde amandelen in een droge
koekenpan op een hoog vuur al omscheppend goudbruin.
Laat het port/appelstroopmengsel even iets afkoelen, prik de kaas
op een vork, haal deze door het iets stijver geworden
port/stroopmengsel en wentel ze daarna door de geschaafde
amandelen.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd