img

Pollo alla Marsala

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 1 bolletje Mozzarella
  • 1 dl creme fraiche
  • 4 kipfilets a 200 gram
  • 1 dl bouillon
  • 2 sjalotjes
  • 4 eetlepels gehakte pommodori secchi
  • 1 eetlepel kappertjes
  • 1 eetlepel gehakte verse oregano of majoraan
  • 1 teen knoflook
  • 4 ansjovisfitets
  • 4 eetlepels Marsala wijn
  • boter
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Bestrijk de kipfilets met peper en zout, bak ze vervolgens om en
om in boter goudbruin en schep ze dan over in een ovenschaal.
Pers de knoflook uit, snipper de sjalotten en bak ze aan in het
kippenbraadvocht.
Blus af met de Marsala, bouillon en creme fraiche, laat doorkoken
tot sausdikte en breng op smaan met peper en zout.
Hou het gerecht warm op een vlamverdeler.
Hak de ansjovis fijn en meng met de kappertjes, oregano en
pomodori.
Snij de Mozzarella in 4 plakken en bedek de filets ermee.
Verdeel dan het tomaten-ansjovismengsel erover en gaar ongeveer 10
minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden celcius.
Dien het gerecht direct op en serveer de Marsalasaus er apart
bij.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd