img

Pizza, met biologische Bastiaansen kaas

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 pakken kant en klare pizzadeeg met saus
  • 200 gram diverse soorten Bastiaanse kaas bv: tuinkruiden, oude kaas of jong belegen
  • 1 rode ui
  • ½ rode paprika
  • 4 artisjok harten, op olie uit pot
  • 4 eetlepels groene knoflook olijven zonder pit
  • 1 klein blikje tonijn op olie
  • 6 plakken seranno ham
  • 1 handvol rucola
  • olijfolie
  • Peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Verwarm de oven voor op 200˚C. Rol het deeg uit op 2 met
bakpapier bekleden ovenplateau's. Smeer ze beide in met de
tomatensaus.

Rasp de verschillende soorten kaas. Snij de ui in ringen, was
en snij de paprika in repen. Laat de artisjokharten uitlekken en
snij ze doormidden. Laat de olijven en de tonijn uitlekken.

Garneer 1 pizza met 1 helft tonijn en ui en 1 helft ham en
paprika. Garneer de andere pizza met artisjok en de olijven.

Bestrooi elke pizza helft met een andere soort Bastiaanse
kaas.

Bak de pizza's in ca. 12 min af in de hete oven. Haal ze uit de
oven. Bedruppel met de olie en verdeel de rucola erover.

Tags: Nazomerse kaas recepten, Kaas recepten, Biologische kaas, Anoek Lorjé

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd