img

Pizza, met biologische Bastiaansen kaas

Borrel 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 2 pakken kant en klare pizzadeeg met saus
  • 200 gram diverse soorten Bastiaanse kaas bv: tuinkruiden, oude kaas of jong belegen
  • 1 rode ui
  • ½ rode paprika
  • 4 artisjok harten, op olie uit pot
  • 4 eetlepels groene knoflook olijven zonder pit
  • 1 klein blikje tonijn op olie
  • 6 plakken seranno ham
  • 1 handvol rucola
  • olijfolie
  • peper

BEREIDINGSWIJZE

Overheerlijke pizza met de biologische Bastiaansen kaas

Stap 1
Verwarm de oven voor op 200˚C en rol het deeg uit op 2 met bakpapier bekleden ovenplateau's, waarna je beide insmeert met tomatensaus.

Stap 2
Rasp de verschillende Bastiaansen kaas en snij de ui in ringen. Was en snij de paprika in repen en laat de artisjokharten uitlekken voordat je deze door midden snijdt. Laat ook de olijven en de tonijn eerst uitlekken.

Stap 3
Garneer 1 pizza voor de helft met tonijn en de andere helft met ham en paprika. De andere pizza garneer je met artisjok en olijven.

Stap 4
Bestrooi nu elke pizza met een andere soort Bastiaanse kaas en bak de pizza's vervolgens voor ca. 12 minuten af in de hete oven. Wanneer deze gereed zijn haal je ze uit de oven en bedruppel je ze met olie en voeg je nog wat rucola toe. Italiaans genieten van Hollandse biologische kaas!

Kazen uit dit recept

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd