img

Pizza con Magor

Diner 4 personen 45 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gram Magor
  • 20 zwarte olijven zonder pit
  • 20 groene olijven zonder pit
  • 200 gram chorizo of salami in blokjes
  • 1 rode paprika
  • 4 vleestomaten
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 1 bakje champignons
  • 2 sjalotjes, gehakt
  • 1 teen knoflook, uit de pers
  • 1 bosje basilicum
  • 1 eetlepel verse oregano
  • 4 pizzabodems
  • Peper en zout

BEREIDINGSWIJZE

Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snij het
vruchtvlees in blokjes. Roer door de tomatenpuree met de knoflook,
de gehakte sjalotjes en oregano en bestrijk de pizzabodems hiermee.
Snij de champignons en olijven in plakjes, de paprika en de Magor
in kleine blokjes en hussel door elkaar met de chorizo. Voeg naar
smaak peper en zout toe, verdeel over de 4 pizza's en bak af in
ongeveer 30 minuten in een voorverwarmde overn van 200 graden
Celcius. Strooi voor het opdienen gehakte basilicum over de pizza's
en serveer direct.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd