img

Pittige stoof van varkenshaas, met citroen

Diner 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 500 gr varkenshaas
  • 2 rode uien
  • 300 gr pompoen
  • 50 gr boter
  • olijfolie
  • 3 eetlepels curry pasta
  • 4 dl groentebouillon
  • 185 gr Port salut
  • bladselderij
  • 100 gr ongezouten cashewnoten

BEREIDINGSWIJZE

Snijd de varkenshaas in plakjes en bestrooi ze met versgemalen
peper en zout naar smaak.
Maak de uien en pompoen schoon en snijd ze in kleine
stukjes.
Verwarm de boter in een ruime braadpan.
Braad hierin het vlees rondom aan.
Voeg, als het vlees mooi bruin is de ui, de pompoen en 2 eetlepels
olie toe en bak dit al omscheppend mee.
Schep dan de currypasta erbij en laat dit even mee bakken.
Schenk er vervolgens de bouillon op en stoof het vlees en de
groenten in een gesloten pan in ongeveer 10 -15  minuten
gaar.
Snijd de kaas in blokjes.
Voeg op het laatst de gesneden kaas, fijngesneden bladselderij en
cashewnoten toe.
Breng de pittige stoof verder op smaak met versgemalen peper en
zout.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd