img

Pistolet, met garnalen en Arina geitenkaas salade

Lunch 4 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 4 witte pistoletjes
  • 150 gr knoflookgarnalen
  • 150 gr blokjes jong belegen Arina geitenkruidenkaas
  • 1 zakje rucola
  • 3 eetlepels mayonaise
  • zout en zwarte gemalen peper uit de molen

BEREIDINGSWIJZE

Meng de garnalen met de geitenkaas en mayonaise en breng het
geheel op smaak met peper en zout. Snij het broodje open en beleg
deze met de rucola.

Verdeel hier over heen de garnalen-geitenkaas salade.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd