img

Pikante Spinaziesalade

Diner 4 personen 20 minuten

INGREDIËNTEN

  • 300 gr verse jonge spinazie
  • 4 bosjes radijzen
  • 4 bosjes lente-uitjes
  • 4 sjalotten
  • 8 eetlepels raapzaadolie
  • 5-6 eetlepels limoensap
  • 2 theelepels halfzachte mosterd
  • 2 theelepels zoete mosterd
  • 1 theelepel honing
  • chilivlokken
  • 320 gr Leerdammer Lightlife
  • 12 sneetjes toastbrood

BEREIDINGSWIJZE

Was de spinazie.
Haal het groen van de radijsjes en snijd ze na het wassen in
plakjes.
Was en snijd de lente-uien in schuine ringetjes.
Haal het vel van de sjalotten en snijd ook deze in plakken.
Meng de ingrediënten voor de vinaigrette.
Beleg de toast met de Leerdammer plakken en leg deze kort onder de
grill totdat de kaas gesmolten is.
Snijd crouton van de toast.
Leg de salade op een bord en besprenkel deze met de vinaigrette en
de crouton alvorens te serveren.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd