img

Petits souffles Suisse

Lunch 4 personen 30 minuten

INGREDIËNTEN

  • 200 gr. Gruyere geraspt
  • 4 eidoiers,
  • 4 eiwitten
  • 1 bosje bieslook, gesnipperd
  • 2,5 dl melk
  • 4 witte boterhammen zonder korst
  • 70 gr. boter
  • Peper en zout
  • 4 soufflebakjes, beboterd

BEREIDINGSWIJZE

Leg het broood in de melk tot deze is geabsorbeerd
Verwarm 20 gr. boter in een steelpan, voeg het brood toe en laat
al spatelend het vocht verdampen totdat het brood een bal gaat
vormen
Klop met de mixer de rest van de boter, eidooiers, kaas, peper,
zout en bieslook tot een schuimige massa en meng dit door het
brood"deeg"
Sla de eiwitten stijf met wat zout en en spatel er ook
doorheen
Verdeel over 4 beboterde soufflebakjes en bak in 20 minuten gaar
in een voorverwarmde oven van 200 gr.

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd