img

Persillé de Rambouillet, met Wittekerke Rosé

Borrel 2 personen 5 minuten

INGREDIËNTEN

  • Persillé de Rambouillet
  • Wittekerke Rosé

BEREIDINGSWIJZE

Persillé de Rambouillet
Persillé de Rambouillet is een rauwmelkse biologische geitenkaas met een lichte blauwader. Door de soepele textuur van de kaas smelt deze heerlijk op de tong. Combineer de Persillé de Rambouillet met wat walnoten en honing voor een intense structuur en smaakbeleving!

Wittekerke Rosé
Wittekerke Rosé heeft een verrassende smaak, een pittig kleurtje en een sensueel karakter. Wittekerke Rosé wordt gebrouwen op basis van Wittekerke Witbier met toevoeging van zuiver frambozensap.

Combinatie
Blauwader geitenkazen zijn moeilijk te combineren met bier, maar niet onmogelijk, dat blijkt! De combinatie met het intense fruitbier, laat alle smaken nog meer tot hun recht komen.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd