img

Peppaco, met rauwe ham & roomkaas

Borrel 10 personen 10 minuten

INGREDIËNTEN

  • 10 peppaco's
  • 10 Chevre/hamrolletjes
  • Gedroogde bieslook
  • Overige benodigdheden
  • 10 tapasprikkers
  • 10 amuse lepels

BEREIDINGSWIJZE

Stap 1 Zet alle ingrediënten klaar. Laat de pepacco en hamrolletjes uitlekken. Snij de gevulde ham doormidden.

Stap 2 Prik eerst de peppaco dan de rauwe ham op een tapas prikker. Leg het spiesje op de lepel.

Stap 3 Bestrooi met gedroogde bieslook of snij verse bieslook in fijne ringetjes en garneer hiermee het hapje.

Kazen uit dit recept

WISHLIST

Jouw lijst altijd en overal

Wij gebruiken cookies en andere technieken om jouw ervaring op onze website te verbeteren. Als je doorklikt ga je akkoord met het plaatsen van de cookies en technieken. Voor meer informatie zie ons privacy - & cookie beleid

Sorry, je zoekopdracht heeft geen resultaat opgeleverd